Bezpečné složení je základ
Každý chce pro svou rodinu to nejlepší, jen je těžké se orientovat v přemíře nabídky a poznat kvalitu. My neděláme kompromisy a chceme to nejlepší pro všechny! Proto jsme spojili síly s opravdovými odborníky a vybrali jsme pro vás produkty, které neobsahují ani potenciálně škodlivé a riskantní látky.
Žijeme netoxickou domácnost
Naše práce je pro nás posláním. Díky ní si plníme sen a přispíváme k tomu, aby byl svět lepším místem. Každým krokem naplňujeme svou vizi, sdílíme s vámi ověřené principy zdravé domácnosti a sami se jimi řídíme.
Milujeme lokální tvůrce
Přiznáváme se hned – jsme patrioti a nadržujeme lokálním tvůrcům. Při výběru produktů do našeho obchodu nejprve pátráme v nejbližších vodách. Věříme, že tu máme spoustu skvělých výrobců, kteří mají stejnou vizi a zaslouží si podporu. Rádi navíc pomůžeme místní ekonomice.
Jednáme vědomě a ohleduplně
Co prospívá našemu tělu, prospívá i srdci naší planety. My všichni jsme totiž součástí přírody a jejího koloběhu. A naše výrobky taky. Pocházejí z bohatství přírody a vždy jsou šetrné k nám i k celé planetě.
Říkáme NE krutosti
Ve světě je jí příliš. My ji chceme minimalizovat, ne ji šířit dál. Proto u nás najdete pouze produkty, které nebyly v žádné fázi vývoje nebo výroby testovány na zvířatech.
SONNENTOR Alfalfa (120g krabička)

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 1
- SONNENTOR Alfalfa (120g krabička)skladem 8 ks75 Kč65 Kč bez DPH
SONNENTOR Alfalfa
Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.
semínka k nakličování bio
Chuť je hrášková, trpká.
Doplňující údaje
Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
Složení: alfalfa - semena vojtěšky bio (Medicago sativa)
Skladovat v suchu a chladu.