Logo
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu NetoxickaDomacnost.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu NetoxickaDomacnost.cz
  1. Společnost TransPack Systems s.r.o., se sídlem Libušina třída 19, 62300 Brno, IČ 28338286, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 62217 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Geis CZ s.r.o. se sídlem: Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice
    • Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9
    • Zásielkovňa s.r.o., sídlem Kopčianska 3954/39, 851 01 Bratislava
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel platební brány - skupina Comgate, zahrnující společnosti: ComGate, a.s. sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate Payments, a.s., sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate s r. o., sídlem Bratislava, Nádražná 1958, 900 28 Ivanka pri Dunaji, Slovensko, ComGate Payments s.r.o., sídlem Bratislava, Svetlá 1, PSČ 811 02, Slovensko
    • Účetní Lucie Tomková, Luční 612, 691 55 Moravská Nová Ves

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@netoxickadomacnost.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky NetoxickaDomacnost.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Opalovací krémy - jak si vybrat ten pravý?
17.05.2021
Opalovací krémy - jak si vybrat ten pravý?
Rozhodli jste se používat přírodní opalovací krémy s minerálním filtrem na bázi zinku a nevíte, jaký konkrétně vybrat? Zkusíme vám více přiblížit jedn... číst celé
Žít Non toxic – eliminace toxických látek v každodenním životě
16.05.2021
Žít Non toxic – eliminace toxických látek v každodenním životě
Budování malých, osobních, bezpečných zón v znečištěném životním prostředí – naše netoxické domácnosti. Domov a tělo člověka jako „sanatorium“, kde hl... číst celé
Dejte pleti napít - hydratace jako základ péče
01.02.2021
Dejte pleti napít - hydratace jako základ péče
Voda je pro kůži nezbytná. Její množství v pokožce a škáře nabývá až 80 % celkového obsahu kůže. Jakmile je pleť dostatečně hydratovaná je přirozeně h... číst celé
Tajemství vůní a parfémů aneb Sladký odér petrochemikálií
06.01.2021
Tajemství vůní a parfémů aneb Sladký odér petrochemikálií
Je vědecky dokázáno, že vůně a pachy mohou ovlivňovat naši náladu. Stačí pomyslet na upečený jablečný štrúdl, čistě vyprané prádlo nebo naopak na koš ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Proč nakupovat u nás ?
  • Doprava ZDARMA (více info):
    od 1500Kč Zásilkovna do 5kg
    od 1500Kč Balíkovna do 20kg
    od 2500Kč Česká pošta do 30kg
    od 2500Kč GLS do 30kg
  • Balíme ekologicky
  • Široký sortiment kvalitní netoxické kosmetiky a drogerie
  • Jsme rodinný obchod
  • Platba kartou
  • Osobní přístup a vstřícný zákaznický servis
  • Více možností dopravy a plateb
Osobní odběr
  • Brno - Kohoutovice
  • Libušina třída 19
 
 

© 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz
Sledujte nás na facebooku
Kontakt
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.