Logo
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Doprava zdarma
Na výdejní místo od 1700 KčNa adresu od 2500 KčVíce info zde
icon safety Bezpečné složení je základ

Každý chce pro svou rodinu to nejlepší, jen je těžké se orientovat v přemíře nabídky a poznat kvalitu. My neděláme kompromisy a chceme to nejlepší pro všechny! Proto jsme spojili síly s opravdovými odborníky a vybrali jsme pro vás produkty, které neobsahují ani potenciálně škodlivé a riskantní látky.

icon life Žijeme netoxickou domácnost

Naše práce je pro nás posláním. Díky ní si plníme sen a přispíváme k tomu, aby byl svět lepším místem. Každým krokem naplňujeme svou vizi, sdílíme s vámi ověřené principy zdravé domácnosti a sami se jimi řídíme. 

icon pin Milujeme lokální tvůrce

Přiznáváme se hned – jsme patrioti a nadržujeme lokálním tvůrcům. Při výběru produktů do našeho obchodu nejprve pátráme v nejbližších vodách. Věříme, že tu máme spoustu skvělých výrobců, kteří mají stejnou vizi a zaslouží si podporu. Rádi navíc pomůžeme místní ekonomice. 

icon planet Jednáme vědomě a ohleduplně

Co prospívá našemu tělu, prospívá i srdci naší planety. My všichni jsme totiž součástí přírody a jejího koloběhu. A naše výrobky taky. Pocházejí z bohatství přírody a vždy jsou šetrné k nám i k celé planetě.

icon animal Říkáme NE krutosti

Ve světě je jí příliš. My ji chceme minimalizovat, ne ji šířit dál. Proto u nás najdete pouze produkty, které nebyly v žádné fázi vývoje nebo výroby testovány na zvířatech. 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu NetoxickaDomacnost.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu NetoxickaDomacnost.cz
  1. Společnost TransPack Systems s.r.o., se sídlem Libušina třída 19, 62300 Brno, IČ 28338286, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 62217 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Geis CZ s.r.o. se sídlem: Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice
    • Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9
    • Zásielkovňa s.r.o., sídlem Kopčianska 3954/39, 851 01 Bratislava
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel platební brány - skupina Comgate, zahrnující společnosti: ComGate, a.s. sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate Payments, a.s., sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate s r. o., sídlem Bratislava, Nádražná 1958, 900 28 Ivanka pri Dunaji, Slovensko, ComGate Payments s.r.o., sídlem Bratislava, Svetlá 1, PSČ 811 02, Slovensko
    • Účetní Lucie Tomková, Luční 612, 691 55 Moravská Nová Ves

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@netoxickadomacnost.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky NetoxickaDomacnost.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jakým látkám se vyhýbat ve složení?
08.05.2022
Jakým látkám se vyhýbat ve složení?
V následujícím přehledu se budeme blíže věnovat některým nejběžněji používaným chemickým látkám, kterým se v netoxické domácnosti doporučujeme vyhnout... číst celé
Sonett: ekodrogerie, která se nepřetvařuje
06.02.2022
Sonett: ekodrogerie, která se nepřetvařuje
Mnoho začátečníků a zájemců o ekologickou/netoxickou domácnost si klade otázku, zda se jejich domácnost nepromění v octem zapáchající ušmudlaný příbyt... číst celé
Česko-slovenské Vánoce - podpoř svého lokálního tvůrce!
14.11.2021
Česko-slovenské Vánoce - podpoř svého lokálního tvůrce!
My, v Netoxické domácnosti, jsme se rozhodli letošní Vánoce věnovat podpoře lokálních výrobců. Ostatně nejen o Vánocích je pro nás důležité podporovat... číst celé
Jak připravit pleť na podzim a zimu
18.10.2021
Jak připravit pleť na podzim a zimu
V létě je pleť krásně vypadající, nepodrážděná, případné záněty jsou minimální, ekzémy odcházejí skoro úplně pryč. Jakmile se začnou krátit dny a poča... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Sledujte nás na Instagramu

E-shop s odbornou garancí

Osobní odběr

Brno - Kohoutovice
Libušina třída 19

Kontakt
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
majitelka
Protože na složení záleží

Můj dlouholetý zájem o zdravý životní styl mě přivedl až k ekologické drogerii. Při očekávání prvního dítěte jsem začala tuto problematiku studovat ještě více do hloubky. Zjistila jsem, že ekodrogerie je šetrná pro planetu, ale nemusí odpovídat všem potřebám citlivé, dětské nebo ekzematické pokožky. Díky získaným informacím od organizace Svět non toxic prošla naše domácnost celkovou proměnou. Mým cílem bylo vytvořit čisté a bezpečné prostředí, které bude podporovat zdraví naší rodiny. Myšlenka netoxické domácnosti mě tak nadchla, že jsem se rozhodla založit eshop. Nyní jsme tu s vámi již čtvrtým rokem a naším hlavním posláním je pomáhat s proměnou domovů i vám. Není to pro nás jen práce snů, ale životní styl.

© 2022 Všechna práva vyhrazena.