Logo
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti TransPack Systems s.r.o., se sídlem Libušina třída 19, 62300 Brno, IČ 28338286, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 62217 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@netoxickadomacnost.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Opalovací krémy - jak si vybrat ten pravý?
17.05.2021
Opalovací krémy - jak si vybrat ten pravý?
Rozhodli jste se používat přírodní opalovací krémy s minerálním filtrem na bázi zinku a nevíte, jaký konkrétně vybrat? Zkusíme vám více přiblížit jedn... číst celé
Žít Non toxic – eliminace toxických látek v každodenním životě
16.05.2021
Žít Non toxic – eliminace toxických látek v každodenním životě
Budování malých, osobních, bezpečných zón v znečištěném životním prostředí – naše netoxické domácnosti. Domov a tělo člověka jako „sanatorium“, kde hl... číst celé
Dejte pleti napít - hydratace jako základ péče
01.02.2021
Dejte pleti napít - hydratace jako základ péče
Voda je pro kůži nezbytná. Její množství v pokožce a škáře nabývá až 80 % celkového obsahu kůže. Jakmile je pleť dostatečně hydratovaná je přirozeně h... číst celé
Tajemství vůní a parfémů aneb Sladký odér petrochemikálií
06.01.2021
Tajemství vůní a parfémů aneb Sladký odér petrochemikálií
Je vědecky dokázáno, že vůně a pachy mohou ovlivňovat naši náladu. Stačí pomyslet na upečený jablečný štrúdl, čistě vyprané prádlo nebo naopak na koš ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Proč nakupovat u nás ?
  • Doprava ZDARMA (více info):
    od 1500Kč Zásilkovna do 5kg
    od 1500Kč Balíkovna do 20kg
    od 2500Kč Česká pošta do 30kg
    od 2500Kč GLS do 30kg
  • Balíme ekologicky
  • Široký sortiment kvalitní netoxické kosmetiky a drogerie
  • Jsme rodinný obchod
  • Platba kartou
  • Osobní přístup a vstřícný zákaznický servis
  • Více možností dopravy a plateb
Osobní odběr
  • Brno - Kohoutovice
  • Libušina třída 19
 
 

© 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz
Sledujte nás na facebooku
Kontakt
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.