UPOZORNĚNÍ
Milý zákazníci, díky akci Sonett nás doslova zavalujete objednávkami, za které jsme velmi rádi, avšak berte prosím na vědomí, že se díky tomu může dodací lhůta o pár dní prodloužit. Náš tým je nyní i v oslabení kvůli současné pandemii a proto do odvolání NENÍ MOŽNÁ úprava objednávek po odeslání, jelikož všechny síly a čas potřebujeme využít k balení balíčků pro Vás.
Děkujeme za pochopení a Vaši přízeň i v této době.
Logo
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti TransPack Systems s.r.o., se sídlem Libušina třída 19, 62300 Brno, IČ 28338286, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 62217 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@netoxickadomacnost.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Tajemství vůní a parfémů aneb Sladký odér petrochemikálií
06.01.2021
Tajemství vůní a parfémů aneb Sladký odér petrochemikálií
Je vědecky dokázáno, že vůně a pachy mohou ovlivňovat naši náladu. Stačí pomyslet na upečený jablečný štrúdl, čistě vyprané prádlo nebo naopak na koš ... číst celé
HEMPTOUCH – Kosmetika pro velmi citlivou a problematickou pleť s výtažky z konopí
26.11.2020
HEMPTOUCH – Kosmetika pro velmi citlivou a problematickou pleť s výtažky z konopí
Hemptouch je slovinská kosmetická značka, která je vhodná pro jedince s velmi citlivou či problematickou pletí projevující se ekzémy, lupénkou, akné č... číst celé
Jak se dobře namydlit?
15.11.2020
Jak se dobře namydlit?
Tuhá mýdla patří od pradávna k základní hygienické potřebě. Jsou zároveň i tou nejšetrnější volbou k očistě těla. V posledních letech jsou však s příc... číst celé
Pracovní nabídka u nás v eshopu
14.10.2020
Pracovní nabídka u nás v eshopu
Zajímá Vás problematika ekologie a zdravého životního stylu? Máte kladný vztah k používání přírodních produktů? Pak malá rodinná firma v Brně, zabývaj... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Proč nakupovat u nás ?
  • Doprava ZDARMA (více info):
    od 1500Kč Zásilkovna do 5kg
    od 2000Kč Geis do 10kg
    od 3000Kč Geis do 30kg
    od 5000Kč Geis do 60kg
  • Balíme ekologicky
  • Široký sortiment kvalitní netoxické kosmetiky a drogerie
  • Jsme rodinný obchod
  • Platba kartou
  • Osobní přístup a vstřícný zákaznický servis
  • Více možností dopravy a plateb
Osobní odběr
  • Brno - Kohoutovice
  • Libušina třída 19
 
 
 

© 2019 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz
Sledujte nás na facebooku
Kontakt
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.