NetoxickaDomacnost.cz
AKCE:
Naši milí zákazníci, ve spolupráci s česko-slovenskými výrobci kosmetiky jsme si pro vás připravili překvapení. Ke každé objednávce nad 2000Kč si můžete vybrat hodnotný dárek dle vlastního výběru.
Logo
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti TransPack Systems s.r.o., se sídlem Libušina třída 19, 62300 Brno, IČ 28338286, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 62217 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@netoxickadomacnost.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Česko-slovenské Vánoce - podpoř svého lokálního tvůrce!
14.11.2021
Česko-slovenské Vánoce - podpoř svého lokálního tvůrce!
My, v Netoxické domácnosti, jsme se rozhodli letošní Vánoce věnovat podpoře lokálních výrobců. Ostatně nejen o Vánocích je pro nás důležité podporovat... číst celé
Jak připravit pleť na podzim a zimu
18.10.2021
Jak připravit pleť na podzim a zimu
V létě je pleť krásně vypadající, nepodrážděná, případné záněty jsou minimální, ekzémy odcházejí skoro úplně pryč. Jakmile se začnou krátit dny a poča... číst celé
Co jste o mýdle ještě neslyšeli?!
14.09.2021
Co jste o mýdle ještě neslyšeli?!
V starověku velmi vzácná surovina, dnes nekonečno druhů na každém kroku. O čem je řeč? O klasickém obyčejném mýdle. číst celé
Opalovací krémy - jak si vybrat ten pravý?
17.05.2021
Opalovací krémy - jak si vybrat ten pravý?
Rozhodli jste se používat přírodní opalovací krémy s minerálním filtrem na bázi zinku a nevíte, jaký konkrétně vybrat? Zkusíme vám více přiblížit jedn... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Sledujte nás na Instagramu

Proč nakupovat u nás?
  • Doprava ZDARMA (více info):
    od 1500Kč Zásilkovna do 5kg
    od 1500Kč Balíkovna do 15kg
    od 2500Kč Česká pošta do 30kg
    od 2500Kč GLS do 30kg
  • Balíme ekologicky
  • Široký sortiment kvalitní netoxické kosmetiky a drogerie
  • Jsme rodinný obchod
  • Platba kartou
  • Osobní přístup a vstřícný zákaznický servis
  • Více možností dopravy a plateb
Osobní odběr
  • Brno - Kohoutovice
  • Libušina třída 19
 
 

© 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz
Sledujte nás na facebooku
Kontakt
(Út a Čt 09:00 - 16:00 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.